Friday 22 March 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ



  • Αγαπητοί φίλοι & μέλη της Τεχνόσφαιρας , με συνέπεια στο ραντεβού μας, καλείσθε να δηλώσετε συμμετοχή στην 6η Εικαστική Έκθεση & Σειρά Πολιτισμικών Εκδηλώσεων της με τίτλο: " Η Τεχνόσφαιρα ζωγραφίζει στον Πειραιά" .
    Η Έκθεση θα γίνει στις 14-19/5/2013 στην Πινακοθήκη Πειραιά –Παλαιό Ταχυδρομείο, Φίλωνος 29-,η οποία θα γίνει με την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά
    Οι καλλιτέχνες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 8/4.

    Χώρος συμμετοχής: 2 τετρ.μέτρα.
    Αριθμός Έργων:1-4 έργα με υπολογισμένη την απόσταση μεταξύ τους.
    Χειροτεχνήματα:1,5 τετρ.μ.πάγκο + καρέκλα ή 1 τετρ.μέτρο σε δάπεδο + 1 τετρ.μ.για επιτοίχια.
    Ποσό συμμετοχής: 50 ευρώ για κάθε εκθέτη.-Ο χώρος δεν μοιράζεται-.
    Όλοι όσοι θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να καταθέσουν μετ' ονοματεπώνυμό τους το ποσό συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό της Τεχνόσφαιρας: 88451678 Εμπορική τράπεζα έως τις 10/4 & να κρατήσουν την απόδειξη κατάθεσης, ώστε να επικυρωθεί η συμμετοχή τους.

    Τα έργα θα παραληφθούν στις 13/5 –μία ημέρα νωρίτερα-έτοιμα προς ανάρτηση δηλ. να διαθέτουν όλα κρέμασμα στο πίσω μέρος & να συνοδεύονται από ένα λευκό πλαστικοποιημένο καρτελάκι -5π.ύψος x 10π.πλάτος-όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία του εκθέτη & τα στοιχεία του έργου ,δηλ.τίτλος έργου,διαστάσεις,υλικά,ονοματεπώνυμο,τηλ.& email.
    Τα έργα θα παραδοθούν στις 19/5 μετά την λήξη της έκθεσης ή την επομένη το πρωί 20/5 ημέρα Δευτέρα.
    Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ζωγράφοι ,γλύπτες,κατασκευαστές χειροτεχνημάτων,κοσμημάτων,φωτογράφοι κλπ.εφόσον έχουν πρωτότυπα έργα.
    Έργα που προσβάλλουν το δημόσιο αίσθημα ή το καλλιτεχνικό επίπεδο του συλλόγου θα απορρίπτονται από το Δ.Σ .

    Επίσης καλούνται καλλιτέχνες,μουσικοί,ηθοποιοί,λογοτέχνες,ποιητές κλπ.οι οποίοι θέλουν να λάβουν μέρος στο καθημερινό παράλληλα με την έκθεση, πρόγραμμα των Εκδηλώσεων της Τεχνόσφαιρας για την προώθηση & διαφήμιση της δουλειά τους ,να έλθουν σ’επαφή με το Δ.Σ.στα τηλέφωνα επικοινωνίας του συλλόγου 2109428694 & 6973833016 & να υποβάλλουν τις προτάσεις τους.

    Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι μέλη της Τεχνόσφαιρας.Όσοι θελήσουν να λάβουν μέρος για πρώτη φορά,θα πρέπει πρώτα να γίνουν μέλη & να πληρώσουν την εφ άπαξ εγγραφή που ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ & την ετήσια συνδρομή η οποία ανέρχεται στα 30 ευρώ ,αφού στείλουν ένα μικρό βιογραφικό με φωτογραφίες έργων τους στο : konstantina.artinlife@gmail.com

    Οι καλλιτέχνες που θέλουν να λάβουν μέρος μόνο στις Εκδηλώσεις θα πρέπει να γίνουν μέλη της Τεχνόσφαιρας.Το ποσό της συμμετοχής τους στις Εκδηλώσεις είναι 10 ευρώ.
    Το ποσοστό επί των πωλήσεων των έργων –πίνακες,χειροτεχνήματα,κοσμήματα,βιβλία κλπ-που θα διεξαχθούν κατά την διάρκεια της Έκθεσης ορίστηκε από το Δ.Σ στο 10% ,σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου της Τεχνόσφαιρας..Άπαντα τα έργα θα παραληφθούν με Δελτίο Ποσοτικής Παραλαβής.

    Καλή μας αντάμωση με εκτίμηση
    Η Πρόεδρος & το ΔΣ της Τεχνόσφαιρας

No comments:

Post a Comment