Saturday 24 August 2013

https://www.facebook.com/events/400816570028466/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι & μέλη της Τεχνόσφαιρας , με συνέπεια στο ραντεβού μας, καλείστε να δηλώσετε συμμετοχή στην 7η Εικαστική Έκθεση & Σειρά Πολιτισμικών Εκδηλώσεων της Τεχνόσφαιρας, η οποία θα γίνει με την Αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου στις 5-13/10/2013 στo Πολιτιστικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου « ΦΛΟΙΣΒΟΣ».

Τίτλος Έκθεσης: « Ταξιδεύοντας με την Τεχνόσφαιρα σε Καλλιτεχνικά Μονοπάτια..»

Οι καλλιτέχνες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 31/8.

Όροι Συμμετοχής:

Χώρος συμμετοχής: 1 τετρ.μέτρo.
Αριθμός Έργων:1-2 έργα με υπολογισμένη την απόσταση μεταξύ τους.Να μη ξεπερνούν το 1 μ. πλάτος με ή χωρίς κορνίζα
Χειροτεχνήματα:1 τ.μ.πάγκο + καρέκλα (1 τ.μέτρο σε δάπεδο + 1 τετρ.μ.για επιτοίχια).
Ποσό συμμετοχής: 40 ευρώ για κάθε εκθέτη.-Ο χώρος δεν μοιράζεται-.
Όλοι όσοι θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να καταθέσουν το ποσό συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό της Τεχνόσφαιρας: 88451678 Εμπορική τράπεζα έως τις 5/9 ώστε να επικυρωθεί η συμμετοχή. τους.
Τα έργα θα παραληφθούν στις 4/10 –Παρασκευή,μία ημέρα νωρίτερα,-έτοιμα προς ανάρτηση δηλ. να διαθέτουν όλα κρέμασμα στο πίσω μέρος & να συνοδεύονται από ένα λευκό πλαστικοποιημένο καρτελάκι -5π.ύψος x 10π.πλάτος-όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία του εκθέτη & τα στοιχεία του έργου ,(τίτλος έργου,διαστάσεις,υλικά,ονοματεπώνυμο,τηλ.& email).
Τα έργα θα παραδοθούν στις 13/10 μετά την λήξη της έκθεσης ή την επομένη το πρωί 14/10 ημέρα Δευτέρα.
Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ζωγράφοι ,γλύπτες,κατασκευαστές χειροτεχνημάτων,κοσμημάτων,φωτογράφοι κλπ.εφόσον έχουν πρωτότυπα έργα.
Έργα που προσβάλλουν το δημόσιο αίσθημα ή το καλλιτεχνικό επίπεδο του συλλόγου θα απορρίπτονται από το Δ.Σ .

Θα βραβευθούν τα 10 καλλίτερα έργα εικαστικών από καλλιτεχνική επιτροπή που θα οριστεί από το Δ.Σ. του Συλλόγου & θα συσταθεί εφ άπαξ γι’αυτόν τον σκοπό.
Σκοπός της βράβευσης είναι να δοθεί κίνητρο για την εξέλιξη & προώθηση της εικαστικής δημιουργικότητας.

Επίσης καλούνται καλλιτέχνες,μουσικοί,ηθοποιοί,λογοτέχνες,ποιητές κλπ.οι οποίοι θέλουν να λάβουν μέρος στο καθημερινό παράλληλα με την έκθεση, πρόγραμμα των Εκδηλώσεων της Τεχνόσφαιρας για την προώθηση & διαφήμιση της δουλειά τους ,να έλθουν σ’επαφή με το Δ.Σ.στα τηλέφωνα επικοινωνίας του συλλόγου 2109428694 & 6973833016 & να υποβάλλουν τις προτάσεις τους.

Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι μέλη της Τεχνόσφαιρας.Όσοι θελήσουν να λάβουν μέρος για πρώτη φορά,θα πρέπει πρώτα να γίνουν μέλη & να πληρώσουν την εφ άπαξ εγγραφή που ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ & την ετήσια συνδρομή η οποία ανέρχεται στα 30 ευρώ ,αφού στείλουν ένα μικρό βιογραφικό με φωτογραφίες έργων τους στο : konstantina.artinlife@gmail.com

Οι καλλιτέχνες που θέλουν να λάβουν μέρος μόνο στις Εκδηλώσεις θα πρέπει να γίνουν μέλη της Τεχνόσφαιρας.Το ποσό της συμμετοχής τους στις Εκδηλώσεις είναι 10 ευρώ,το οποίο θα καταθέσουν στον λογ/σμό της Τεχνόσφαιρας..
Το ποσοστό επί των πωλήσεων των έργων –πίνακες,χειροτεχνήματα,κοσμήματα,βιβλία κλπ-που θα διεξαχθούν κατά την διάρκεια της Έκθεσης ορίστηκε από το Δ.Σ στο 10% ,σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου της Τεχνόσφαιρας..Άπαντα τα έργα θα παραληφθούν με Δελτίο Ποσοτικής Παραλαβής.

Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να κοινοποιούν την εκδήλωση της έκθεσης καθημερινά ώστε να γίνεται η δυνατόν καλύτερη προώθησή της & να προβάλλεται όλο το πρόγραμμα με τους συμμετέχοντες εικαστικούς & πολιτισμικούς δημιουργούς.
Δεν συνιστάται δημιουργία Εκδήλωσης στο FB άλλη εκτός αυτής που δημιουργείται από την Τεχνόσφαιρα-προς αποφυγή παρεξήγησης-

Όλο το πρόγραμμα με τους εικαστικούς & πολιτισμικούς δημιουργούς που θα λάβουν μέρος θ’ανακοινωθούν εντός του 1ου 10ημέρου του Σεπτεμβρίου.
Φροντίστε να δηλώσετε εγκαίρως ώστε το όνομά σας να συμπεριληφθεί στις προσκλήσεις της έκθεσης κ να προβληθεί στα Μ.Μ.Ε.

Καλή μας αντάμωση με εκτίμηση
Η Πρόεδρος & το ΔΣ της Τεχνόσφαιρας

No comments:

Post a Comment