Thursday 24 October 2013

https://www.facebook.com/events/362738013861440/?context=create&ref_dashboard_filter=upcoming

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


  • ΒΙΛΙΑ


  • Μία υπέροχη Εκδρομή σε συνδυασμό με Έκθεση & Ημερίδα Τέχνης και Λόγου της Τεχνόσφαιρας
    στους πρόποδες του Κιθαιρώνα, στα ειδυλλιακά Βίλια

    Αγαπητοί φίλοι, φίλες και μέλη της Τεχνόσφαιρας

    · μετά την επιτυχημένη 7η Εικαστική Έκθεση & Σειρά Πολιτισμικών Εκδηλώσεων της Τεχνόσφαιρας, στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου από 5 ως 13 Οκτωβρίου 2013


    · κατόπιν εκδήλωσης επιθυμίας αρκετών από τα μέλη μας για μία εκδρομή


    · προκειμένου να βοηθήσει στην σύσφιξη των σχέσεων των μελών μεταξύ τους αλλά και


    · μία συνέχιση της επιτυχημένης τελευταίας Εκδήλωσής μας, της Ημερίδα με θέμα: "H Συμβολή της Τέχνης ως Μέσου Διεξόδου στο Κοινωνικό & Πολιτικό Γίγνεσθαι"



    · αφού πρώτα ήρθαμε σε επαφή με τους Τοπικούς Φορείς της περιοχής των Βιλίων,



    το Δ.Σ. της Τεχνόσφαιρας, σε συμβούλιό του, αποφάσισε να προσφέρει στα μέλη του αλλά & σε όσους φίλους και φίλες ενδιαφέρονται μία διήμερη εκδρομή στα Βίλια στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2013, η οποία θα περιλαμβάνει τα εξής:

    1. Μεταφορά με πούλμαν. Αναχώρηση από κεντρικό σημείο, κοντά σε ηλεκτρικό ή μετρό. Διευκρινήσεις θα δοθούν σύντομα.


    2. Παραμονή και διανυκτέρευση με πρωινό στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο της περιοχής "Verori", σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια.



    3. Έκθεση έργων των καλλιτεχνών στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου όπου θα λάβει χώρα η Ημερίδα, από το Σάββατο το απόγευμα έως το μεσημέρι της Κυριακής, στα πλαίσια επισύναψης σχέσεων με τους κατοίκους του Δήμου Ειδυλλίας http://www.mandras-eidyllias.gr/dimos-mandras-eidyllias/o-dhmos-mandras-eidyllias. Ο Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας είναι δήμος της περιφέρειας Αττικής που συστήθηκε με το νόμο 3852/2010 (πρόγραμμα Καλλικράτης) από την συνένωση των Δήμων Μάνδρας, Βιλίων, Ερυθρών και της κοινότητας Οινόης. Αναλυτικά τα διαμερίσματα οικισμών είναι το Διαμ. Μάνδρας με τους οικισμούς Μάνδρα, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Σωτήρ, Άγιος Χαράλαμπος, Διόδια, Θέα, Λεύκα, Λούτσα, Μονή Οσίου Μελετίου, Νέα Ζωή, Παλαιοχώρι, Πουρνάρι, το Διαμ. Βιλίων με τους οικισμούς Βίλια, Αγία Παρασκευή, Άγιος Κωνσταντίνος, Άγιος Νεκτάριος, Αιγόσθενα, Άνω Αλεποχώρι, Βένιζα, Κάτω Αλεποχώρι, Κρύο Πηγάδι, Λούμπα, Μύτικας, Προφήτης Ηλίας, Ψάθα. το Διαμ. Ερυθρών και το Διαμ. Οινόης



    4. Θα δοθεί βεβαίωση Συμμετοχής στους Συμμετέχοντες στην Ημερίδα



    5. Θα ακολουθήσει Δεξίωση μετά το τέλος της Ημερίδας στον ίδιο χώρο ώστε να δοθεί ο χρόνος για την διευκόλυνση γνωριμίας μεταξύ των καλλιτεχνών, επισκεπτών και τοπικών παραγόντων.



    6. Μετά το πέρας της έκθεσης, την Κυριακή το μεσημέρι, η Τεχνόσφαιρα θα προσφέρει γεύμα στην τοπική Παραδοσιακή Ταβέρνα της Χαράς, με βιολογικά τοπικά οικογενειακά εδέσματα, πίτες, κατσίκι στην σούβλα, τοπικής εκτροφής & υπέροχο ροζέ κρασί παραγωγής τους.



    7. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο το απόγευμα της Κυριακής για Αθήνα. Τέρμα το σημείο αναχώρησης.


    Η συμμετοχή στην Έκθεση & στην Ημερίδα προσφέρεται εντελώς δωρεάν από τον Σύλλογο Τεχνόσφαιρα στα μέλη της & στους φίλους-ες που θα θελήσουν να συμμετέχουν σ' αυτήν την δραστηριότητα, η οποία έγινε άμεσα αποδεκτή στα πλαίσια της αρχής μιας συνεργασίας μεταξύ της Τεχνόσφαιρας και τον Δήμο Ειδυλλίας, με την ευγενή χορηγία-αιγίδα του Δήμαρχου Ειδυλλίας κου Δημήτρη Δάβαρη.

    Η συμμετοχή σε όλα τα άλλα, μεταφορά με πούλμαν, διανυκτέρευση με πρωινό και το γεύμα στην ταβέρνα προσφέρονται στην προνομιακή τιμή των 70 ευρώ κατ' άτομο.

    Η συμμετοχή θα θεωρηθεί έγκυρη εφόσον κατατεθεί το ποσό αυτό στον λογαριασμό της Τεχνόσφαιρας Εμπορική Τράπεζα αρ. λογ/σμού 88451678 έως 24/11/2013. Αυτό είναι απαραίτητο διότι θα πρέπει να κλειστούν οι συμφωνίες με το ξενοδοχείο, το πούλμαν και την ταβέρνα, προκαταβάλλοντας ένα ποσό σε λογαριασμό τους.



    Περιμένουμε με χαρά την δήλωση συμμετοχής σας
    με εκτίμηση & αγάπη

    τα μέλη του Δ.Σ. της Τεχνόσφαιρας.


    (Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ της Τεχνόσφαιρας 6973833016)


    https://www.facebook.com/photo.php?v=662160707137838









    ΤΑ ΕΙΔΥΛΙΑΚΑ ΒΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ


    ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ VERORI OΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΟΥΜΕ 



    ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΛΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ &ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ

     Η "ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ" ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΕΥΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/10

    ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΒΙΛΙΩΝ



    ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΒΙΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

No comments:

Post a Comment