Saturday 16 August 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Αγαπητοί φίλοι και μέλη της ΤΕΧΝΟΣΦΑΙΡΑΣ ,με συνέπεια στο ραντεβού μας ,καλείστε να δηλώσετε συμμετοχή στην επερχόμενη Έκθεση η οποία θα γίνει υπό την Αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου,στις 11-19/10/2014 στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου <<ΦΛΟΙΣΒΟΣ>>.
Τίτλος Έκθεσης <<Εκφράσεις & Τέχνης Δημιουργήματα της Τεχνόσφαιρας >>.
Οι καλλιτέχνες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 5/9 .
Όροι Συμμετοχής:
Χώρος συμμετοχής 1τ.μ.
Αριθμός έργων :1-2 έργα με υπολογισμένη την απόσταση μεταξύ τους. Να μην ξεπερνούν το 1μ. πλάτος με η χωρίς την κορνίζα.
Χειροτεχνήματα: 1τ.μ. πάγκο + καρέκλα
Ποσό συμμετοχής 40 ευρώ για κάθε εκθέτη.
Ο χώρος δεν μοιράζεται, ενώ όλοι όσοι θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να καταθέσουν με τ’ ονοματεπώνυμο τους το ποσό της συμμετοχής τους στον τραπεζικό λογ/σμο της Τεχνόσφαιρας:
Alpha bank 393002002004346  IBAN GR 650 140 393 039 300 200 200 4346, έως τις 5/9 έτσι ώστε να επικυρωθεί η συμμετοχή τους 7 να κρατήσουν την απόδειξη. της τράπεζας ώστε να πάρουν την απόδειξη είσπραξης από την ταμία του συλλόγου μας.
Όσοι νέοι καλλιτέχνες θελήσουν να λάβουν μέρος ,θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή και φυσικά να εγγραφούν ως μέλη μας. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.) 
Οι χειροτέχνες που θα λάβουν μέρος στην Έκθεση της Τεχνόσφαιρας θα εκθέσουν την δουλειά τους στον προαύλιο χώρο του Φλοίσβου, έτσι ώστε να είναι ανεξάρτητοι από τους εικαστικούς εκτός και αν οι δημιουργίες τους έχουν καθαρά εικαστικό χαρακτήρα οπότε και θα εκθέσουν στον εσωτερικό χώρο, εάν και εφ' όσον το επιθυμούν & θα πληρώσουν 40 ευρώ.
Για όσους χειροτέχνες θελήσουν να λάβουν μέρος στον προαύλιο υπαίθριο χώρο του Φλοίσβου, οι ημερομηνίες καθορίζονται ως εξής: Σάββατο 11/10-ημέρα εγκαινίων- & Κυριακή 12/10 , η τιμή ορίζεται στα 25 ευρώ και Παρασκευή 17/10, Σάββατο 18/10 & Κυριακή 19/10, η τιμή ορίζεται στα 30 ευρώ. Οι ώρες λειτουργίας θα καθοριστούν κατόπιν συνεννόησης με τους χειροτέχνες. Οι χειροτέχνες που θα θελήσουν να λάβουν μέρος στον εξωτερικό χώρο, θα πρέπει να επισκεφτούν τον χώρο την προηγούμενη ,δηλ. Παρασκευή  10/10 από τις 10πμ -τις 15μμ για να επιλέξουν τις θέσεις τους, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας- & θα πρέπει να έχουν τελειώσει το στήσιμο των πάγκων τους έως τις 17.30μμ του Σαββάτου 11/10,που είναι & η ημέρα των εγκαινίων.
Τα έργα θα παραληφθούν στις 10/10 ημέρα Παρασκευή -μια ημέρα νωρίτερα ,έτοιμα προς ανάρτηση δηλ. να διαθέτουν όλα κρέμασμα στο πίσω μέρος & να συνοδεύονται από ένα λευκό πλαστικοποιημένο καρτελάκι 5 π. ύψος Χ 10 π. πλάτος όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία του εκθέτη και τα στοιχεία του έργου.
(Τίτλος έργου, διαστάσεις ,υλικά, ονοματεπώνυμο, τηλ, email.)
Τα έργα θα παραδοθούν στις 19/10 μετά την λήξη της έκθεσης ή την επόμενη το πρωί 20/10 ημέρα Δευτέρα.
Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ζωγράφοι, γλύπτες, αγιογράφοι, κατασκευαστές, χειροτεχνημάτων, κοσμημάτων, φωτογράφοι κ.λ.π. εφ' όσων έχουν πρωτότυπα έργα .
Έργα που προσβάλλουν το δημόσιο αίσθημα ή το καλλιτεχνικό επίπεδο του συλλόγου θα απορρίπτονται από το Δ.Σ.
Θα βραβευθούν τα 10 καλύτερα έργα των εικαστικών όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο στα πλαίσια του Πανελλήνιου διαγωνισμού της Τεχνόσφαιρας, από καλλιτεχνική επιτροπή που θα οριστεί από το Δ.Σ. του Συλλόγου και θα συσταθεί εφ 'άπαξ γι' αυτόν τον σκοπό.
Σκοπός της βράβευσης είναι να δοθεί κίνητρο για εξέλιξη & προώθηση της εικαστικής δημιουργικότητας. 
Επίσης καλούνται καλλιτέχνες ,μουσικοί, ηθοποιοί, λογοτέχνες, ποιητές κ.λ.π. οι οποίοι θέλουν να λάβουν μέρος στο καθημερινό παράλληλα με την έκθεση πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Τεχνόσφαιρας για την προώθηση της δουλειάς τους, να έλθουν σε επαφή με το Δ.Σ. στα τηλέφωνα επικοινωνίας του Συλλόγου 210 9428694 6973833016 και να υποβάλλουν τις προτάσεις τους.
Οι Πολιτισμικοί Δημιουργοί θα πληρώσουν 10 ευρώ για την συμμετοχή τους.
Άπαντες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι μέλη της Τεχνόσφαιρας .Όσοι θελήσουν να λάβουν μέρος για πρώτη φορά ,θα πρέπει πρώτα να γίνουν μέλη & να πληρώσουν την εφ' άπαξ συνδρομή που ανέρχεται στο ποσόν των 10 ευρώ & την ετήσια συνδρομή των 30 ευρώ αφού στείλουν ένα μικρό βιογραφικό με φωτογραφίες των έργων τους στο vtampouri7@gmail.com 
Το ποσοστό επί των πωλήσεων των Εικαστικών έργων,-πίνακες, χειροτεχνήματα, κοσμήματα,βιβλία,κ.λ.π. που θα διεξαχθούν κατά την διάρκεια της Έκθεσης ορίστηκε από το Δ.Σ. στο 10% σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου της Τεχνόσφαιρας.... Άπαντα τα έργα θα παραληφθούν με Δελτίο Ποσοτικής Παραλαβής .
Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να κοινοποιούν την εκδήλωση της Έκθεσης καθημερινά έτσι ώστε να γίνεται η δυνατόν καλύτερη προώθηση της & να προβάλλεται όλο το πρόγραμμα με τους συμμετέχοντες εικαστικούς και πολιτισμικούς δημιουργούς.
Δεν συνίσταται δημιουργία εκδήλωσης στο F.B. άλλη εκτός από αυτής που δημιουργείται από την Τεχνόσφαιρα -προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
Όλο το πρόγραμμα με τους Εικαστικούς και Πολιτιστικούς Δημιουργούς που θα λάβουν μέρος θα ανακοινωθεί εντός του 1ου 15ημέρου του Σεπτεμβρίου .
Φροντίστε να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή ώστε το όνομα σας να συμπεριληφθεί στις προσκλήσεις και τις αφίσες της έκθεσης και να προβληθεί από τα Μ.Μ.Ε. 
Καλή μας αντάμωση με εκτίμηση..

Η Πρόεδρος & το Δ.Σ. της Τεχνόσφαιρας.

No comments:

Post a Comment