Sunday 5 April 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ "ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΣΦΑΙΡΑ"



                                     https://www.facebook.com/events/360163117522460/

 ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ « ΤΕΧΝΟΣΦΑΙΡΑ»
Η Τεχνόσφαιρα με την αιγίδα του Δήμου Πειραιά ξεκινά την προετοιμασία της 11ης Εικαστικής Έκθεσης & Σειράς Πολιτισμικών Εκδηλώσεών της στην
ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ με τίτλο:
« ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΣΦΑΙΡΑ »
& Διάρκεια από Τρίτη 12 έως Πέμπτη 21 Μαΐου 2015.
Το στήσιμο της έκθεσης θα γίνει Δευτέρα 11 Μαΐου
Καλούνται Εικαστικοί (ζωγράφοι,γλύπτες.χειροτέχνες κ.λ.π.) καθώς & Πολιτισμικοί Δημιουργοί (λογοτέχνες,μουσικοί,ηθοποιοί κ.λ.π. που θα ήθελαν να παρουσιάσουν την δουλειά τους) να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την Δευτέρα 20 Απριλίου.
Οι Εικαστικοί χειροτέχνες που θα θελήσουν να συμμετάσχουν θα το κάνουν μόνον με επιτοίχιες κατασκευές που όπως όλοι δεν θα υπερβούν το 1 μ πλάτος επί 1 ½ μ ύψος ή το αντίστροφο δηλ.1 ½ μ πλάτος επί 1μ ύψος.
Το ποσό της συμμετοχής ορίστηκε σε 50 ευρώ.
Tα ποσά της συμμετοχής,συνδρομών,εγγραφής νέων μελών,μπορούν να κατατεθούν στον λογ/σμό της "Τεχνόσφαιρας" στην ALFA BANK:393002002004346 Σύλλογος Ελλήνων Εικαστικών & Πολιτισμικών Δημιουργών,δηλώνοντας ονοματεπώνυμο & αιτιολογία.Η απόδειξη θα ζητηθεί κατά την παράδοση των έργων από τον Ταμία του συλλόγου Διονύση Άμαση προκειμένου να κοπεί απόδειξη από το μπλοκ του συλλόγου.
 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι μέλη της Τεχνόσφαιρας & να έχουν τακτοποιήσει τις ταμιακές τους υποχρεώσεις ,δηλ. συνδρομή έτους 2015.
Όσοι καλλιτέχνες δεν είναι ήδη μέλη & θέλουν να λάβουν μέρος θα πρέπει να γίνουν πρώτα μέλη του συλλόγου πληρώνοντας την εφ άπαξ εγγραφή των 10 ευρώ & την ετήσια συνδρομή των 30 ευρώ & τέλος την συμμετοχή των 50 ευρώ.
2. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν 3 έργα τους τα οποία να μην υπερβαίνουν το 1 ½ τετραγ .μέτρο. όταν εκτεθούν συμπεριλαμβανομένης της σχετικής απόστασης μεταξύ τους.
3. Έκαστο από τα έργα θα πρέπει να συνοδεύεται με ένα λευκό πλαστικοποιημένο χαρτονάκι 6π ύψος x 10 π.μήκος , όπου θα αναγράφονται ευδιάκριτα με μαύρα κεφαλαία γράμματα: τίτλος, τεχνική & υλικά, όνομα καλλιτέχνη, τηλ. & email.
4. Έκαστο έργο θα είναι έτοιμο για ανάρτηση. δηλ. θα φέρει στο πίσω μέρος στήριγμα ανάρτησης.
5. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν με την παράδοση του έργου ποια ημέρα μπορούν να βρίσκονται στον χώρο της έκθεσης ( πρωί ή απόγευμα) ώστε να εξυπηρετηθεί καλύτερα ο κάθε ενδιαφερόμενος & η φύλαξη των έργων.
6. Κάθε καλλιτέχνης είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια των έργων του. Ο χώρος φυλάσσεται από φύλακες της Πινακοθήκης όλη νύχτα.. Ο σύλλογος δεν φέρει ουδεμία ευθύνη πέρα από την οργάνωση της έκθεσης & ανάρτηση των έργων.(Φυσικά θα ληφθούν τα απαραίτητα ,όπως πάντοτε άλλωστε κάνει ,μέτρα φύλαξης.)
7. Κάθε καλλιτέχνης οφείλει να παραλάβει τα έργα του μετά την λήξη & μόνο της έκθεσης δηλ. το βράδυ της 21ης Μαΐου ημέρα Πέμπτη όχι νωρίτερα..
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Στα τηλέφωνα :210 4411714-6986978800 Φρόσω Χατζηαγγελάκη
6973833016 Βασιλική Ταμπούρη
Καλή μας αντάμωση
Με εκτίμηση & φιλία
Τα Μέλη του Δ.Σ. Της Τεχνόσφαιρας

1 comment: